Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп обяви, че федералните указания

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп обяви, че федералните указания
Коментари Харесай

Тръмп удължи до 30 април мерките в САЩ

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп разгласи, че федералните инструкции за обществена отдалеченост в страната остават в действие до 30 април. Американският държавен глава добави, че пикът от смъртни случаи в резултат на ковид се чака след две седмици, съобщи БНР.

Според него възобновяване на страната ще може да се усети на 1-ви юни:

„ Няма нищо по-лошо от оповестяване на победа преди постигането на тази победа! Това ще бъде най-огромната загуба! “, сподели още по време на брифинг в Белия Дом Доналд Тръмп, който в предходно свое изявление изрази предпочитание рестрикциите да бъдат свалени на 21 април.

В очакване на пика от болни и смъртни случаи доктор Антъни Фаучи - един от основните здравни специалисти на администрацията при битката с КОВИД-19, съобщи, че съгласно компютърни модели сред 100 и 200 хиляди американци могат да се окажат жертви на вируса.

Друг специалист от екипа на президента Тръмп - лекар Дебора Брикс, предизвести, че всеки огромен град и неговите покрайнините би трябвало да вземе за даденост, че обстановката може да е еквивалентна на тази в Ню Йорк.

В щата Ню Йорк умрелите в резултат на вируса са най-малко 965 души. Според губернатора Андрю Куомо 1/4 от смъртните случаи са били в домове за остарели хора. Куомо споделя, че броят на жертвите се повишава, само че с по-малък растеж, което той дефинира като „ добра вест “.

Кораб-болница на военноморските сили се чака дебаркира в Ню Йорк през днешния ден в помощ на здравните чиновници, които срещат невиждани провокации.

Междувременно ръководителят на Камарата на представителите - демократът Нанси Пелоси, насочи остра рецензия по отношение на президента за ответните му дейности на фона на пандемията.

В изявление за Си Ен Ен Пелоси разяснява, че неприемането обстановката за сериозна първоначално, както и забавянето в снабдяването с съоръжение са коствали човешки животи. Пелоси също сподели, че в даден миг ще е належащо да се направи разбор на дейностите на администрацията по време на рецесията и да се отговори на въпроси като по кое време президентът е научил за заплахата и какво е знаел.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР