Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп е спечелил поне 479

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп е спечелил поне 479
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е спечелил близо половин милиард долара през 2018 година

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп е спечелил най-малко 479 милиона $ през 2018 година, осведоми английският вестник The Independent, съобщи БГНЕС.
Информацията се базира на документи, които Тръмп е предал на Службата за държавна нравственос. Тези финансови разкрития са наложителни и милиардерът съблюдава условието да изпраща документи един път годишно.
Доналд Тръмп към този момент наруши две други неписани правила за бизнеса и финансите на американските президенти. Той не се отхвърли от фирмите си, каквато е практиката и продължи да ръководи по едно и също време страната и бизнеса си. По документи ръководството на " Организация Тръмп " мина в ръцете на синовете на милиардера Доналд Младши и Ерик, само че Доналд Тръмп остава шеф на организацията.
Освен това Тръмп продължава да отхвърля да разгласява данъчните си заявления, каквато е практиката за претендентите за президент и президентите от десетилетия. Тръмп споделя, че данъчните служби вършат одит на декларациите и не може да ги разгласява.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР