Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп е готов да се

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп е готов да се
Коментари Харесай

Тръмп е готов да се срещне с президента на Иран при подходящи обстоятелства

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп е подготвен да се срещне с иранския си сътрудник Хасан Рухани при подобаващите условия.

Това стана ясно на приключилата нощес среща на Г-7 във френския град Биариц, откакто иранският външен министър изненадващо посети форума.
Европейски Съюз: Всички подхванати до момента стъпки от Техеран в нарушаване на нуклеарната договорка са обратими Санкциите против Техеран, наложени от Съединени американски щати, не могат да бъдат преодолени, само че се опитваме да смекчим последствията, добави Могерини
Отношенията сред Вашингтон и Техеран се утежниха, откакто американците се изтеглиха от съглашението от 2015 година за иранската нуклеарна стратегия. Въпреки това Тръмп сподели, че има „ положителни чувства” за бъдеща нова договорка с Иран.

„ Не познавам джентълмена, имам усещания единствено от изявите му в последните години. Той е доста добър в договарянията и мисля, че ще желае среща. Мисля, че Иран желае обстановката да бъде изгладена”, сподели Тръмп по адрес на Рухани.
От Г-7 отпускат 20 млн. евро за битката с пожарите в Амазония По-голямата част от парите щели да отидат за снабдяването със самолети за гасене
Най-развитите стопански системи се договориха и да обезпечат и незабавна помощ от 20 млн. евро за битка с пожарите в Амазония.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР