Президентът на Съединените щати Джо Байдън ще обяви план за

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън ще обяви план за
Коментари Харесай

Байдън ще обяви план за американски военни за създаване на временно пристанище за помощ в Газа

Президентът на Съединените щати Джо Байдън ще разгласи проект за основаване на ново пристанище в Газа, с цел да усили доставките на филантропична помощ за разрушения от войната анклав, старши Американски чиновници споделиха пред кореспонденти.

Длъжностните лица споделиха, че Байдън ще направи известието в четвъртък вечерта по време на речта си за положението на Съюза, годишно послание към членовете на Конгреса на Съединени американски щати.

Според проекта американските военни ще изградят кея край крайбрежията на Газа, само че американските войски няма да бъдат на място, споделиха чиновници.

Те не предоставиха спомагателна логистика на проекта, само че един чиновник сподели, че Съединени американски щати имат „ неповторими благоприятни условия “ и могат да вършат неща от „ единствено офшорно “.

Говорител на Организация на обединените нации, Стефан Дюжарик, сподели, че неговата организация приветства известието в изказване до пресата.

„ Всеки метод за приемане на повече помощ в Газа, без значение дали по море или въздушно десантиране, явно е добър “, сподели Дю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР