Президентът на Съединените щати Джо Байдън приветства икономиката на САЩ

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън приветства икономиката на САЩ
Коментари Харесай

Икономиката на САЩ „завистта на света“: Байдън е изправен пред съмненията на гласоподавателите относно икономиката

Президентът на Съединените щати Джо Байдън приветства стопанската система на Съединени американски щати като „ завистта на света “, до момента в който се пробва да успокои подозренията на гласоподавателите по отношение на неговото икономическо ръководство в година на избори.

В енергично послание за положението на Съюза в четвъртък Байдън уточни поредност от стопански данни, в това число рекордно основаване на работни места и най-ниската безработица, с цел да потвърди, че стопанската система се е усилвала по време на неговото наблюдаване.

„ Наследих стопанска система, която беше на ръба. Сега нашата стопанска система е обект на злоба на света! “ Байдън сподели на взаимната сесия на Камарата на представителите и Сената.

„ Петнадесет милиона нови работни места единствено за три години – това е връх! Безработицата на 50-годишно дъно. Рекордните 16 милиона американци стартират дребен бизнес и всеки един е акт на вяра. “

Въпреки че има място за разногласия с някои от цифрите на Байдън – данните за основаване на върхове са изкривени от обстоятелството, че имаше толкоз мн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР