Президентът на Съединените щати Джо Байдън предупреди, че има червени

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън предупреди, че има червени
Коментари Харесай

Байдън прави противоречиви забележки относно „червените линии“ за Израел в Газа

Президентът на Съединените щати Джо Байдън предизвести, че има „ червени линии “, които Израел не би трябвало да пресича във войната си в Газа, като в същото време настоя, че в никакъв случай няма да изостави Съединени американски щати съдружник.

В спорен и замайващ диалог, излъчен от MSNBC в събота, Байдън сподели, че израелска инвазия в град Рафа ще бъде неговата „ алена линия “ за премиера Бенямин Нетаняху, само че също по този начин в никакъв случай няма да „ напусне Израел “.

„ Отбраната на Израел към момента е сериозна, тъй че няма алена линия, [където] ще прекъсна всички оръжия, с цел да нямат Железния купол, който да ги пази “, сподели Байдън, имайки поради израелската ракета отбранителна система.

„ Но има червени линии, които в случай че той ги прекрачи… “, сподели Байдън, без да приключи веригата на мислите си, добавяйки, че администрацията му „ не може да има още 30 000 мъртви палестинци “.

В някои от най-острите си рецензии към израелския водач до момента, Байдън също по този начин сподели, че Нетаняху „ наранява Израел повече, в сравнение с оказва помощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР