Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп се съмнява, че

...
Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп се съмнява, че
Коментари Харесай

Тръмп отново обяви, че не вярва напълно, че хората предизвикват климатичните промени

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп се съмнява, че измененията в климата на Земята са провокирани от човешка активност и по тази причина няма предпочитание администрацията му да изразходва милиони за попречване на развиването на въпросните процеси. Това съобщи американският държавен глава в изявление за телевизия CBS, съобщи БГНЕС.
" Смятам, че нещо се случва, нещо се трансформира, само че то още веднъж ще се върне в предходното си положение. Не мисля, че това е някаква небивалица, евентуално има промени, само че не знам дали те са провокирани от човешка интервенция ", отговори Тръмп на въпрос дали счита измененията в климата за нещо действително.
Водещата Лесли Щал обърна внимание на президента на Съединените щати и върху изгубването на ледената завивка в Гренландия. " Но вие не знаете дали това нямаше да се случи даже в случай че нямаше хора ", разяснява Тръмп и акцентира, че някои откриватели евентуално се управляват от политически, а не от научни претекстове, когато разгласяват проучвания за световното стопляне.
" Не отхвърлям промените в климата, само че считам, че ситуацията може изцяло да се върне към предходното си положение. Говорим за милиони години ", разясни президентът на Съединени американски щати.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР