Президентът на руската република Чечня Рамзан Кадиров обяви, че отдавна

...
Президентът на руската република Чечня Рамзан Кадиров обяви, че отдавна
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров готов да арестува Тръмп и Меркел

Президентът на съветската република Чечня Рамзан Кадиров разгласи, че от дълго време бил наложил ответни наказания против американския президент Доналд Тръмп, немския канцлер Ангела Меркел и други западни високопоставени политици.

"Ако те дойдат в републиката, ние незабавно ще ги задържим и ще ги вкараме в пандиза. Ако те си открият банкови сметки тук, ние незабавно ще ги блокираме ", посочи той в ефира на съветската държавна телевизия "Россия 24 ".

В края на предходната година Съединени американски щати прибавиха към "списъка Магнитски " петима руснаци, в това число Кадиров. Той беше глобен поради нарушение на правата на индивида. В края на март Естония също забрани влизането в страната на Кадиров и още 49 руснаци по същата причина.

По думите на ръководителя на Чечения, дейностите на Вашингтон били поради това, че Съединени американски щати не можели да му простят, че се бори с тероризма, а на Талин - поради "лъжливо раболепство " пред американците.

Съединени американски щати одобриха така наречен "закон Магнитски " през декември 2012 година Той постанова наказания против руснаци, които съгласно американските управляващи са нарушавали човешки права.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР