Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Русия е установила

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Русия е установила
Коментари Харесай

Путин: Русия е осветила стотици шпиони

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че Русия е открила и осуетила опитите за шпионаж на над 400 задгранични шпиони в границите на 2017 година, заяви " Ройтерс ".

Днес Путин прикани съветската работа за сигурност (ФСБ) да блокира всички по-нататъшни опити на шпионите да се доберат до политическа, икономическа и военна информация.

По-рано денем заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков за следващ път упрекна Съединени американски щати, че се пробват да се месят във вътрешните работи на Русия. Той съобщи, че разполага с доказателства, че Съединени американски щати се пробват да се намесят в президентските избори в страната, само че не даде повече детайлности.

По-късно Путин разяснява в тирада пред чиновниците на ФСБ, че Москва би трябвало да ускори киберзащитата си и сигурността на поверителните информационни системи, които длъжностните лица употребяват.

Според Путин през последните години се следи очевидно нарастване в активността на задграничните разследващи организации в Русия. " Те работят старателно в Русия, като употребяват най-съвременните способи, шпионски и механически средства за шпионаж ", заради което би трябвало да се подхващат съответни ограничения, добави той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР