Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че протестите срещу расизма

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че протестите срещу расизма
Коментари Харесай

Путин: Протестите в САЩ са признак за дълбоки вътрешни кризи

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че митингите против расизма в Съединени американски щати са симптом за дълбоки вътрешни рецесии в страната, осведоми AFP. Това са първите мнения на Путин за обстановката в Щатите.

" Това, което се случи, е симптом за дълбоки вътрешни рецесии ", сподели съветският водач в изявление за Россия-1, откакто беше запитан да разяснява събитията в Съединени американски щати през последните седмици. Той свърза безредиците с пандемията от ковид. Според него това " демонстрира, че има проблеми. Свързаните с битката с ковид неща хвърлиха светлина върху общи проблеми ", продължи той, представен от News.bg.

Путин разкритикува митингите против расизма в Съединени американски щати, които прераснаха в принуждение. Ако това е битка за естествени права, за юридически права, трансформирало се в безчинство и протести, не виждам нищо положително за страната, счита той. Руската телевизия пусна част от изявлението, което ще бъде излъчено в неделя вечерта. Това е първото изявление на Путин от началото на пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР