Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че протестите срещу расизма

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че протестите срещу расизма
Коментари Харесай

Путин с първи коментар: Протестите в САЩ са признак за дълбоки вътрешни кризи

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че митингите против расизма в Съединени американски щати са симптом за дълбоки вътрешни рецесии в страната , осведоми Агенция Франс Прес.

Това са първите мнения на Путин за обстановката в Щатите.
 Русия е водеща по свръхзвукови оръжия в света, похвали се Путин
Русия е водеща по свръхзвукови оръжия в света, похвали се Путин

Руският водач акцентира, че сега никой не може да смъкна хиперзвукови ракети

" Това, което се случи, е симптом за дълбоки вътрешни рецесии ", сподели съветският водач в изявление за Россия-1, откакто беше запитан да разяснява събитията в Съединени американски щати през последните седмици.

Той свърза безредиците с пандемията от ковид. Според него това " демонстрира, че има проблеми. Свързаните с битката с ковид неща хвърлиха светлина върху общи проблеми ", продължи той.

Руската телевизия пусна част от изявлението, което ще бъде излъчено в неделя вечерта. Това е първото изявление на Путин от началото на пандемията.

Той уточни разликите сред обстановките в Съединени американски щати и Русия във връзка с здравната рецесия. " Ние излизаме от обстановката с ковид с минимални загуби, Слава Богу, в Щатите не се случва това ".

Днес Русия удостовери 8835 инфектирани с ковид , с които набъбнаха до 528 964, до момента в който в Съединени американски щати има над 2 милиона инфектирани.

Путин разкритикува неналичието на мощно водачество по време на здравната рецесия в Съединени американски щати. " Президентът споделя, че ние би трябвало да направи това и това, само че губернаторът някъде си му споделя къде да върви ", разясни президентът на Русия.

Според него тук казусът e, че груповите ползи, партийните ползи са поставяни по-високо от ползите на цялото общество и ползите на народа.

" Съмнявам се, че в Русия някой в държавното управление или районите ще каже " ние няма да създадем това, което държавното управление споделя, каквото президентът споделя , ние мислим, че е погрешно ", разяснява Путин тактиката против вируса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР