Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че човечеството отново е

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че човечеството отново е
Коментари Харесай

Путин с предупреждение за човечеството

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че човечеството още веднъж е на рисковата граница пред редица световни закани.
" За страдание в наши дни човечеството още веднъж се оказа на рисковата граница. Множат се районните спорове, нарастват заканите от тероризъм и екстремизъм, унищожава се системата за надзор над въоръжаването. В неустойчиво положение е световната стопанска система. " Това сподели съветският президент при акредитирането на новоназначени посланици в Кремъл, заяви Интерфакс.
Путин означи, че в полезрението на дипломатите ще бъдат въпроси, свързани с разширението на политическия разговор, търговско-икономическите връзки, задълбочаването на културно-хуманитарния продан, контактите сред хората. 
" Ние сме откровено заинтригувани в това работата на ръководените от вас посолства да бъде сполучлива. Вие постоянно може да разчитате на помощ от страна на съветските органи на държавната власт, деловите и публичните кръгове ", добави още съветският президент. 
Той добави, че Москва ще продължи да се бори за запазването на Съвместния проект за деяние по иранската нуклеарна стратегия. 
" Смятаме, че тази интернационална договореност е сериозно значима за световната и районната непоклатимост ", акцентира Владимир Путин. 
Държавният глава добави, че Русия е подготвена за изчерпателен разговор със Съединени американски щати в областта на контрола над  въоръжаването, стратегическата непоклатимост, по въпросите на битката с тероризъм и мирното разрешаване на районните рецесии:
" От положението на връзките на Русия и Съединени американски щати , тяхната непоклатимост и предсказуемост значително зависят мира и сигурността на планетата. Тези връзки би трябвало да се основават на правилата на равенството, уважението, суверенитета и ненамесата във вътрешните работи един на различен. "
Путин съобщи още, че връзките сред Лондон и Москва не могат да устройват двете страни и добави, че Русия е подготвена да възвърне уважителния разговор с английските управляващи.
Русия прави доста, с цел да подсигурява, че обстановката на Балканите е постоянна, Москва отстоява взаимно задоволително решение сред Косово и Сърбия, съобщи съветският президент Владимир Путин.
Той акцентира и ролята на Русия за гарантирането на стабилността и сигурността на Балканите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР