Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин към руската армия: Спрете украинския обстрел в Донбас

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През сложи задача на армията да спре напълно украинските бомбардировки в Донбас. Той направи това на среща с ръководителя на така наречен Донецка национална република (ДНР) Денис Пушилин.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10113
" Задачата на всички наши военни формирования е да се подсигурява, че въобще няма обстрел ", съобщи той, представен от " Фокус ".

Президентът също по този начин акцентира, че въоръжените сили на Украйна би трябвало да бъдат изтласкани толкоз надалеч от линията на прикосновение, че да не могат да навредят на съветските военнослужещи.

На собствен ред Пушилин рапортува на Путин, че ДНР е засилила системите си за противовъздушна защита. По думите му украинските обстрели са намалели на половина.

Ден преди този момент, на 5 април, водачите на четирите новоанексирани района на Русия участваха персонално на съвещание на Съвета за сигурност. Заедно с президента те бяха в ситуационния център на Кремъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР