Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Руските загуби в Украйна са огромни, Путин праща още войници на фронта

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През издаде в четвъртък декрет за военна готовност на 147 хиляди мъже за фронта в Украйна. Набирането на бойци за спора ще стартира публично на 1-ви април и ще продължи до 15 юли.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10049
В указа, оповестен на уеб страницата на юридическия информативен портал на съветското държавно управление, се акцентира, че мобилизацията ще обхване единствено младите мъже сред 18 и 27 години.

Това ще бъдат последните разпратени призовки за тази възраст, защото сега законодателният орган разисква законопроект, който покачва минималната и оптималната възраст за наложителна военна работа в Русия от сегашните 18 и 27 години на 21 и 30 години.

Предложението за измененията в закона пристигна в края на 2022 година от министъра на защитата Сергей Шойгу и подкрепено от президента Путин, а повода – стотиците хиляди руснаци в годна наборна възраст, които напуснаха Русия след мобилизацията, постановена през септември 2022 година от Кремъл, напомня Infobae.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР