Президентът на Русия Владимир Путин в преддверието на преговорите с

...
Президентът на Русия Владимир Путин в преддверието на преговорите с
Коментари Харесай

Путин е предложил на Тръмп обсъждане на „болезнените точки“ в света


Президентът на Русия Владимир Путин в преддверието на договарянията с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп е предложил на американския водач да обсъдят „ мъчителните точки “ в света и двустранните отношение сред Русия и Съединените щати.

„ Разбира се, пристигна време да поговорим обширно за двустранните ни връзки и по разнообразни „ мъчителни точки “ в света. Те са задоволително доста, с цел да им обърнем внимание “, сподели Путин.

От своя страна Тръмп означи, че целият свят е заинтригуван от положителните връзки сред Съединени американски щати и Русия, уточнявайки, че страните имат късмет да ги подобрят. „ Между нашите страни има добра опция за възстановяване на взаимоотношенията “, акцентира американският водач, представен от ТАСС.
Срещата сред двамата водачи стартира на четири очи в наличие на преводачи. Това са първите цялостни договаряния сред Путин и Тръмп отвън многостранните срещи.

След персоналният диалог към водачите ще се причислят участници от двете делегации. В рамките на двустранните диалози се планува среща на министъра на външните работи на Русия Сергей Лавров и държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео. След срещата на двамата международни водачи ще има къса конференция.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР