Президентът на Русия Владимир Путин смята, че ролята на африканските

...
Президентът на Русия Владимир Путин смята, че ролята на африканските
Коментари Харесай

Путин: Ролята на африканските страни в ООН трябва да бъде по-значителна

Президентът на Русия Владимир Путин счита, че ролята на африканските страни в Организация на обединените нации би трябвало да бъде по-значителна, с цел да се противодейства на налагането на правила от избрани страни, съобщи ТАСС.

" Санкциите важат за този, който не желае да живее по разпоредбите, избрани от някого си. В тази връзка ние поддържаме концепцията на преобладаващото болшинство на събралите се тук, че е належащо да се ускори ролята на Африка в системата на Организацията на обединените народи, с цел да можем всички ние да живеем не по разпоредбите, които някой си е написал за себе си, а съгласно интернационалното право, по законите на интернационалното право ", съобщи съветският държавен глава на срещата на върха " Русия-Африка " в Санкт Петербург.

На пленарното съвещание на второто издание на форума Путин съобщи още, че Съединени американски щати и НАТО отхвърлят да преговорят с Русия по въпроса за обезпечаването на идентична сигурност за всички страни, а президентът на Украйна Володимир Зеленски и посредством законодателството е направил невъзможни договарянията с Русия, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Всички несъгласия би трябвало да се изглаждат посредством договаряния, само че казусът се състои в това, че отхвърлят да водят договаряния с нас. В основата на спора е основаването на опасност за сигурността на Русия от страна на Съединени американски щати и НАТО, а те - дублирам още един път - отхвърлят договаряния по въпроса за гарантирането на идентична сигурност за всички, в това число за Русия. Та и самата Украйна, по-точно сегашният украински режим, отхвърля да преговоря. Това бе публично оповестено, а президентът на Украйна одобри по този въпрос съответния декрет, който не разрешава воденето на договаряния ", съобщи Путин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР