Президентът на Русия Владимир Путин ще се подложи на операция

...
Президентът на Русия Владимир Путин ще се подложи на операция
Коментари Харесай

Оперират от рак Путин, а кой ще поеме властта?

Президентът на Русия Владимир Путин ще се подложи на интервенция поради раково заболяване, а краткотрайно властта ще поеме някогашен началник на федералната работа за сигурност. Това се показва в нов отчет.

Той ще номинира някогашния началник на ФСБ Николай Патрушев краткотрайно за собствен заместител, твърди вътрешен източник от Кремъл, написа Daily Mail.

70-годишният настоящ секретар на Съвета за сигурност, се счита за основен проектант на военната тактика в Украйна и индивидът, който е убедил Путин, че страната е цялостна с неонацисти, разяснява английското издание.

Извънредните изказвания се появиха в известния съветски телеграм канал " Генерал СВР ", който споделя, че източникът му е добре сложена фигура в Кремъл, се прибавя в отчета.

Очаква се операцията и възобновяване по-късно да изведат съветския президент от строя за „ малко време “, съгласно непотвърдения отчет.

" Малко евентуално е Путин да се съгласи да съобщи властта за по-дълъг интервал от време “, декларира говорещият във видеото и прибавя, че контролът над страната евентуално ще бъде в ръцете на Патрушев за не повече от два-три дни.

„ Ще кажа, че това е допустимо най-лошият вид “, прибавя говорещият. „ Патрушев е прям изверг. Той не е по-добър от Владимир Путин. Освен това е по-хитър и бих споделил по-коварен човек от Владимир Путин. Ако той пристигна на власт, проблемите на руснаците единствено ще се умножат ".

Междувременно онколог, който от изданието разпознават като Евгений Селиванов, съгласно данните е направил десетки секрети визити в дома на Путин в Сочи за единствено четири години.

Докладът също по този начин допуска, че съветският президент е претърпял загадка интервенция предходната есен.

Първоначално интервенцията е била планувана за втората половина на април, само че е отсрочена и няма да се организира преди Деня на успеха 9 май, разяснява Daily Mail.

Новината идва на фона на спекулациите, че Путин ще стартира тотална война в Украйна и ще подреди всеобща готовност на военновъзрастни мъже, което съставлява забележителен политически риск.

„ На Путин беше предложено да се подложи на интервенция, чиято дата се разисква. Изглежда няма особена неотложност, само че и не може да бъде отсрочена “, написа изданието.

Кремъл обаче поредно отхвърля Путин да има някакви здравословни проблеми.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР