Президентът на Русия Владимир Путин ще проведе Директната линия на

...
Президентът на Русия Владимир Путин ще проведе Директната линия на
Коментари Харесай

Путин ще отговаря на въпроси на граждани на 7 юни

Президентът на Русия Владимир Путин ще организира " Директната линия " на 7 юни от 12:00 часа българско време, заяви пресслужбата на Кремъл, представена от ИА " Фокус ".
За първи път по време на новия 6-годишен мандат президентът ще дава отговор на въпросите на жители на Русия и чужденци. Това е16-тата му " Директна линия " от 2001 година насам. Той е отговарял на въпроси 11 пъти в качеството си на президент и четири – като министър-председател.
Въпроси ще се одобряват от 08:00 часа на 27 май до завършването на програмата на 7 юни. Най-интересните и настоящите от тях ще бъдат заложени на съветския президент в хода на директното предаване, което ще се излъчва по редица локални малките екрани.
Можете да зададете въпроса си посредством уеб страницата moskva-putinu.ru. Там е налична и подробна информация за методите за връзка с Единния център за обработка на известията и списък за предходните издания на програмата.
ТАСС напомня, че за първи път този формат на другарство е проведен на 24 декември 2001 година. Оттогава тези сеанси с Владимир Путин се организират годишно, като се изключи 2004 и 2012 година.
Дмитрий Песков, представителят на Кремъл, неведнъж е уверявал, че не съществува правилник на " Директната линия ", защото самият Путин взема решение какъв брой ще продължи диалога по време на директното предаване. През 2001-а година до съветския държавен глава са адресирани 400 хиляди въпроса, а по-късно броят им се усилва непрекъснато, като сега те доближават до няколко милиона. Рекордът на предаването е регистриран през 2013 година, когато Путин дава отговор на въпроси 4 часа и 48 минути. През 2017 диалогът продължава 3 часа и 56 минути.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР