Президентът на Русия Владимир Путин се срещна с американския държавен

...
Президентът на Русия Владимир Путин се срещна с американския държавен
Коментари Харесай

И Путин се обяви за възстановяване на отношенията със САЩ

Президентът на Русия Владимир Путин се срещна с американския държавен секретар Майкъл Помпео. На срещата в Сочи участват и външният министър на Русия Сергей Лавров, помощникът на президента Юрий Ушаков и шефът на външното разузнаване Сергей Наришкин.

В хода на диалога съветският държавен глава съобщи, че Москва е настроена за възобновяване в цялостен формат на връзките с Вашингтон. Путин означи, че по време на телефонния си диалог с Дондл Тръмп е останал с усещане, че американският му сътрудник е надъхан за възобновяване на връзките и контактите сред двете страни и взаимното решение на въпроси, които съставляват интерес и за двете страни.

"Ние, от своя страна, неведнъж сме говорили, че също бихме желали връзките да бъдат възобновени в цялостен размер. Надявам се, че в този момент за това ще се основат нужните условия ", сподели Путин.

Той изрази вяра, че визитата на Помпео в Русия ще помогне за развиването на връзките сред двете страни.
Путин също по този начин акцентира, че макар екзотичния темперамент на работата на комисията на специфичния прокурор на Съединени американски щати Робърт Мюлер, той организира обективно следствие и удостоверява неналичието на всевъзможни следи и секрети съглашения сред Русия и администрацията на Тръмп. Путин означи, че Москва в началото характеризира тези обвинявания като цялостни глупости.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Помпео се срещна с министъра на външните работи на Русия Сергей Лавров. По време на диалога си двамата се обедниха към мнението, че връзките сред двете страни би трябвало да се възстановяват.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР