Президентът на Русия Владимир Путин разпореди да се направи анализ

...
Президентът на Русия Владимир Путин разпореди да се направи анализ
Коментари Харесай

Путин: Русия ще отвърне подобаващо на ракетните изпитания на САЩ

Президентът на Русия Владимир Путин разпореди да се направи разбор на степента на опасността по отношение на тестванията, които Съединени американски щати организираха на модифицирана крилата ракета, и да се подхващат ограничения за подготовката на съразмерен отговор.
По време на заседание с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на на страната Путин е декларирал: „ Като се имат поради новите условия, разпореждам на Министерството на защитата, Министерството на външните работи и други ведомства да проучват равнището на опасност, подбудено от дейностите на Съединени американски щати за нашата страна и да подхващат всеобхватни ограничения за подготовка на съразмерен отговор “, цитират от ТАСС думите на съветския държавен глава.
Съединени американски щати режисираха акция, в която упрекват Руската федерация в нарушение на Договора за ракети със междинен и дребен обхват (ДРСМО), пробвайки се да прикрият проектите си за раздробяване на контракта, добави Путин.
Руският президент обаче не изключва и разновидността за помиряване, като споделя, че страната му е отворена към градивен разговор с Вашингтон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР