Президентът на Русия Владимир Путин призова спецслужбите да издигнат предпазна

...
Президентът на Русия Владимир Путин призова спецслужбите да издигнат предпазна
Коментари Харесай

Путин: Чужди разузнавателни агенции се месят във вътрешните ни работи

Президентът на Русия Владимир Путин прикани спецслужбите да " повдигнат защитна ограда " против непозната интервенция в обществото и политиката на страната преди президентските избори през идната година, оповестяват локални медии.

Разузнавателните служби имат огромна отговорност да повдигнат защитна ограда против непозната интервенция в нашия обществен и политически живот и да противодействат на работата на задграничните разследващи организации, които вършат всичко допустимо за увеличение равнището си на интензивност в Русия, посочи Путин по време тирада пред спецслужбите, които през днешния ден имат професионален празник в страната.

Путин също ги прикани да " подсилят вътрешните и външни граници " в битката против тероризма.

Агентите би трябвало да работят за заличаване на финансовите мрежи и мрежите за рекрутиране, а също по този начин да попречат на радикалните детайли да оказват въздействие върху младите, да популяризират идеология на омразата, назадничавост и също нападателен шовинизъм, акцентира той.

По-рано тази година съветският президент съобщи, че към 7 000 жители от някогашни руски страни, най-вече от Централна Азия, са се включили към терористите в Сирия и Ирак.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР