Президентът на Русия Владимир Путин предупреди, че руснаците ще избият

...
Президентът на Русия Владимир Путин предупреди, че руснаците ще избият
Коментари Харесай

Путин плаши: Ще избием зъбите на противниците на Русия

Президентът на Русия Владимир Путин предизвести, че руснаците ще " избият зъбите " на тези, които нападат тяхната страна или хвърлят око на нейната обширна територия , в подтекста на дълбока рецесия в връзките със Запада, осведоми " Франс прес ".

По време на съвещание на държавното управление шефът на Кремъл сподели, че враговете на Русия се опитвали да отсекат крилата ѝ всякога, когато страната станела мощна .
 Байдън анулира наказания против
Байдън анулира наказания против " Северен поток 2 " и съдружник на Путин

Германия е удовлетворена, Русия е удовлетворена, в отчет до Конгреса написа - " Отмяната на наказания е в народен интерес на Съединени американски щати "

" Всеки желае да ни хапе някъде или да отхапе нещо от нас ", посочи Путин и предизвести: " Но те, тези, които ще го създадат, би трябвало да знаят, че ще им избием зъбите, с цел да не могат да хапят . "

Дори след разпадането на Съветския съюз през 1991 година, Русия, най-голямата страна по територия, е " прекомерно огромна за някои ", означи Путин.

Той не е показал категорично имената на съветските съперници, само че подчертал, че е значимо да продължат да развиват въоръжените сили, с цел да защитят страната.

68-годишният съветски държавен глава, който е на власт повече от две десетилетия, е прочут с това, че не се церемони с подбора на думите по време на обществени срещи.
 Русия, Украйна, Сирия и енергетика - тематиките сред Русия и Съединени американски щати
Русия, Украйна, Сирия и енергетика - тематиките сред Русия и Съединени американски щати

Блинкен и Лавров се видяха очи в очи

През 1999 година той даде обещание да удари сепаратисти даже в " клозета в двора ", което възвести приемането на по-крути ограничения от управляващите против чеченските екстремисти.

Напрежението сред Москва и Запада е огромно поради голям брой въпроси, в това число скупчването на съветски войски на границата с Украйна, намесата в изборите в Съединени американски щати и други хипотетични враждебни дейности.

Но признаците за допустима деескалация в последно време нарастват, като съветският външен министър Сергей Лавров и държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън акцентираха на разговора по време на среща на четири очи в Рейкявик нощес.
 Кремъл приветства
Кремъл приветства " позитивните сигнали " в връзките сред Съединени американски щати и Русия

Но " няма да бъде елементарно "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР