Президентът на Русия Владимир Путин предложи Михаил Мишустин на длъжността

...
Президентът на Русия Владимир Путин предложи Михаил Мишустин на длъжността
Коментари Харесай

Путин предложи Михаил Мишустин за премиер

Президентът на Русия Владимир Путин предложи Михаил Мишустин на длъжността министър председател на страната, оповестиха от Кремъл, представени от ТАСС.

Мишустин е началник на Федералната данъчна работа.

Правителството на Русия изненадващо подаде оставка . Това разгласи министър председателят Дмитрий Медведев след обръщението на президента Владимир Путин пред Федералното заседание по-рано през днешния ден.

По-рано през днешния ден в обръщението си до Федералното заседание Путин предложи да се разпореди на Държавната дума освен да координира, само че и да утвърждава кандидатурата на министър-председателя, което съществено ще промени политическата система, само че в това време щяло да направи взаимоотношението сред представителната и изпълнителната власт по-ефективно.

Михаил Владимирович Мишустин е роден на 3 март 1966 година в Москва. Заема държавен пост за първи път през 1998 година като асистент на ръководителя на Държавната данъчна работа. Става заместник-министър на Русия по данъчните въпроси. От 2010 година е началник на Федералната данъчна работа.

Очаквайте детайлности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР