Президентът на Русия Владимир Путин поздрави сирийския си колега Башар

...
Президентът на Русия Владимир Путин поздрави сирийския си колега Башар
Коментари Харесай

Путин обеща: Русия ще продължи да помага на Сирия

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави сирийския си сътрудник Башар Асад във връзка 75-годишнината от установяването на дипломатически връзки сред двете страни, отбелязвайки, че Москва ще продължи да оказва помощ на държавното управление и народа на Сирия . Това се показва в депеша на Путин, чийто текст е оповестен на уеб страницата на Кремъл.

Той изразил убеденост, че Русия и Сирия със взаимни старания ще нанесат дефинитивно проваляне на силите на терора на сирийска територия.

" Бих желал да потвърдя, че съветската страна ще продължи да подкрепя държавното управление и народа на Сирийската арабска република в отбраната на държавния суверенитет и териториалната целокупност, в обезпечаването на националната сигурност и във възобновяване след приключването на спора ", отбелязва съветският държавен глава.

Той също по този начин изтъкнал, че по-нататъшното развиване на връзките сред Русия и Сирия дава отговор на общите ползи на двете страни, а също по този начин е в руслото на укрепването на мира и стабилността.

По-рано Путин сподели, че Русия била постигнала в Сирия повече, в сравнение с той е очаквал .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР