Президентът на Русия Владимир Путин посрещна френския си колега Еманюел

...
Президентът на Русия Владимир Путин посрещна френския си колега Еманюел
Коментари Харесай

Еманюел Макрон и Владимир Путин се срещнаха в дворец край Санкт Петербург

Президентът на Русия Владимир Путин посрещна френския си сътрудник Еманюел Макрон и брачната половинка му Брижит в блестящия Константиновски замък в Стрелна , югозападно от Санкт Петербург, съобщи Агенция Франс Прес.
 
Първото посещаване на френския президент в Русия ще продължи два дни. Макрон ще взе участие в Петербургския интернационалния стопански конгрес - място за среща на съветските настоятелен среди, където е предстоящ и японският министър председател Шиндзо Абе, показва Агенция Франс Прес.
 
 БГНЕС

Придружаван от внушителна бизнес делегация, френският президент ще покаже волята си да продължи да прави бизнес с Русия макар прекомерно обтегнатите връзки, без обаче да отбягва сложните тематики.
 
" Независимо дали става дума за Украйна, Близкия Изток, иранската рецесия или обстановката в Сирия, или за метода, по който се отнасяме към модерния мултилатерализъм, аз мисля, че би трябвало да работим дружно за общи начинания ", сподели Макрон при започване на срещата с Путин.-->
 
 БГНЕС

" Отношенията ни се развиват макар компликациите ", сподели съветският президент и добави, че двамата ще разискват " основни интернационалните въпроси, чието решение е в интерес и на Франция, и на Русия ".
 
В петък френският президент ще се изкаже пред Петербургския интернационален стопански конгрес, показва Агенция Франс Прес. Предвижда се да бъдат подписани и към петдесет съглашения в икономическата сфера.
 
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР