Президентът на Русия Владимир Путин помоли бащата на Хабиб Нурмагомедов

...
Президентът на Русия Владимир Путин помоли бащата на Хабиб Нурмагомедов
Коментари Харесай

Путин моли бащата на Хабиб да не го наказва много строго

Президентът на Русия Владимир Путин помоли бащата на Хабиб Нурмагомедов " да не го санкционира прекомерно тежко " за своите дейности след края на дуела с Конър Макгрегър и нахлуването му в публиката.
Нурмагомедов нанесе тежка загуба на ирландската звезда, като го принуди да се откаже в четвъртия рунд. Веднага по-късно дегестанецът прескочи огражденията на осмоъгълника, нападайки щаба на Макгрегър, който бе позициониран в публиката.
Действията на Нурмагомедов бяха остро подложени на критика от неговия татко, който съобщи след края на мача, че " ще накаже своя наследник по-тежко и от " UFC ", като акцентира още, че " го е предизвестил " и за него " най-важното е дисциплината ".
Вчера Нурмагомедов и неговия татко се срещнаха с президента на Русия, с цел да бъдат поздравени персонално от него. По време на срещата Путин прикани бащата на Хабиб " да не санкционира сина си прекомерно тежко " за своите дейности след мача.

Khabib Nurmagomedov`s father has said he will punish his son for the aftermath of his win over Conor McGregor. He`s been urged not to be too harsh...by Vladimir Putin.

More: https://t.co/mVnah49giK pic.twitter.com/IoazRnjdCd
— BBC Sport (@BBCSport) October 11, 2018
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР