Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за награждаването с

...
Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за награждаването с
Коментари Харесай

Защо Путин направи Никита Михалков Герой на труда

Президентът на Русия Владимир Путин подписа декрет за награждаването с медал Герой на труда на Руската федерация на филмовия режисьор Никита Михалков - заяви тъкмо в този пищен стил агенция Интерфакс, цитирайки пресслужбата на Кремъл. Според указа, подписан от Путин, премията се връчва „ За специфични заслуги в развиването на отечествената просвета, изкуство и дългогодишна ползотворна работа … на Никита Сергеевич Михалков - кино режисьор, държавник “.
 
74-годишният Никита Михалков от няколко години не е снимал кино, а от още повече време - добър, или най-малко харесан от публиката, филм; няма и кръгла годишнина. Затова най-вероятната причина за приемането па ненадейния медал остава активността му като държавник. 
 
В указа на Путин тази съществена част от заниманията на Михалков  не е упомената, само че от 2014 година насам в миналото огромният кинорежисьор се реалокира на дребния екран. В малкия екран и по интернет той води личното си пропагандистко предаване „ Бесогон ТВ “, заобиколен от бюстове на императори, икони и аналогови телефони. 
 
В актуалната си телевизонна кариера Михалков развива бурна социална активност като изобличител на Запада и пропагандатор на тайни теории и подправени вести за ковид, 5G технологията, имунизациите и Бил Гейтс. И макар, че в Русия от година и половина подправените вести са неразрешени със закон, а „ обстоятелствата “, които оповестява Михалков (например за пандемията) постоянно са в несъгласие с формалната информация, до момента не е бил глобен. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР