Президентът на Русия Владимир Путин назова кое ще донесе на

...
Президентът на Русия Владимир Путин назова кое ще донесе на
Коментари Харесай

По-страшно и от атомна бомба! Путин назова най-жестоката прогноза за бъдещето

Президентът на Русия Владимир Путин назова кое ще донесе на човечеството неволя, по-страшна и от атомната бомба. Според президента това са опциите, които крие в себе си генетичното програмиране. Говорейки за силата на напредъка, включително и на генетиката, Путин акцентира, че в никакъв случай не трябва да се не помни за етичната страна на всяка просвета. Президентът направи своя коментар пред Световния фестивал на младежта и студентите, който се организира в Сочи. Путин помоли присъстващите да помнят, че изобретенията би трябвало да бъдат потребни за индивида, да му оказват помощ и укрепват, а не да носят съсипия, написа Пик.

" Можем да си представим, че човек може да сътвори човек със заложени характерности. Това може да бъде талантлив математик, талантлив музикант, само че може да бъде и боен - човек, който ще води война без боязън и без възприятие на съчувствие и страдание, без чувство за болежка. Това, което споделям, може да бъде по-страшно и от нуклеарна бомба ", показа Путин вижданията си за бъдещето.

Президентът акцентира, че човечеството встъпва в " доста комплициран и виновен интервал на развиването си и съществуването си ". Ето за какво Путин прикани всички да помнят това и, внедрявайки новите технологии, да ги употребяват деликатно и дейно. Като образец той даде новите средства за напредване, които тероретично разрешават да се прелети голямата територия на Русия за 20 минути.

" Космическият туризъм е развъртян - 20 милиона коства да полетиш в космоса. Може ли някой от тук присъстващите да си го разреши? Малко евентуално е, само че ние би трябвало да се борим това да може да се внедри в по-широка процедура ", отбеляза Путин, представен от " Блокнот.ру ".

Фестивалът на младежта и студентите се организира от 15 до 22 октомври в Сочи. На него се събраха над 30 хиляди души от целия свят. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР