Президентът на Русия Владимир Путин каза, че не вижда проблем

...
Президентът на Русия Владимир Путин каза, че не вижда проблем
Коментари Харесай

Путин не се притесни, че не е бил поканен за годишнината от десанта в Нормандия

Президентът на Русия Владимир Путин сподели, че не вижда проблем в това, че не е бил поканен на церемониите по отбелязване на 75 години от десанта в Нормандия, съобщи БГНЕС.
Путин разяснява случилото се по този начин: " Ние също не каним всеки на всяко едно събитие. Защо мен да ме канят на всички места? Имам задоволително работа тук. "
Преди 5 години, когато се отбелязваха 70 години от огромния десант против войските на нацистка Германия в границите на Втората международна война, Владимир Путин получи покана да участва. След това връзките сред Русия и Запада се утежниха.
Коментарът на Путин пристигна, откакто външното министерство на Русия омаловажи смисъла на десанта от 1944 година. Това беше сторено от Мария Захарова, която е представител на съветското Министерство на външните работи Говорителката на институцията сподели, че интервенцията в Нормандия не е имала решаващо значение за изхода от Втората международна война, който бил превдварително решен след руските победи при Сталинград и Курск.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР