Президентът на Русия Владимир Путин говори в Санкт Петербург по

...
Президентът на Русия Владимир Путин говори в Санкт Петербург по
Коментари Харесай

Путин призна за новата фаза на украинското контранастъпление

Президентът на Русия Владимир Путин приказва в Санкт Петербург по тематиката на деня - новата фаза на украинската контранастъпление, за която западните медии писаха по-рано в четвъртък, цитира думите му съветската работа на Би Би Си.

" Що се отнася до последните дни, ние в действителност удостоверяваме, че военните дейности са се засилили доста. Основните конфликти станаха, както се споделя на Запад, в посоката на главния, основния удар - в Запорожкото направление ", сподели той.

Путин постоянно твърди, че украинската контраатака " не е сполучлива ". Новото този път беше, че Путин косвено назова оценката си за съветските загуби - " Москва извънредно рядко показва броя на починалите съветски военни, тези числа се разминават както с оценката на Киев, по този начин и с оценката на специалистите.

" Освен военна техника, несъмнено, съперникът има доста огромни загуби в персонален състав - над 200 души. За страдание и ние не минахме без загуби. Но разликата е колосална - на моменти над 10 пъти по-малко от врага ", споделя съветският водач.
ТЕМА преди 32 минути 465 преди 5 часа 837 преди 7 часа 964
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР