Президентът на Русия Владимир Путин е подписал федерален закон за

...
Президентът на Русия Владимир Путин е подписал федерален закон за
Коментари Харесай

Путин подписа закон за ратификация на протокола за установяването на авиобаза на Русия в Сирия

Президентът на Русия Владимир Путин е подписал федерален закон за ратификацията на протокола и съглашението за установяването на авиобаза на Въоръжените сили на Русия на територията на Сирия за период от 49 години, съобщи ТАСС, представена от Фокус. Руската организация се базира на информация от формалния портал за юридическа информация на Русия.
В протокола се има поради базата Хмейми, която бе предадена на руснаците още на 26 август 2015 година, а договорът сред Русия и Сирия е подписан на 18 януари 2017 година в Дамаск.
Подписването на сходен документ има за цел да сложи легална основа на съветското наличие в страната. Той контролира изискванията на наличието на съветската авиобаза в Сирия, а също вкарването в законови рамки на руско-сирийското съдействие във военната област.
Русия ще има цялостна пълномощия над територията на авиобазата, както и правосъдна пълномощия над съветския боен личен състав.
Според публикациите на протокола той ще бъде в действие в течение на 49 години и ще се продължава автоматизирано за по 25-годишни интервали.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР