Президентът на Русия Владимир Путин декларира преди изборите, че притежава

...
Президентът на Русия Владимир Путин декларира преди изборите, че притежава
Коментари Харесай

Путин преди изборите: Имам само стара лада и апартамент 74 квадрата!

Президентът на Русия Владимир Путин заявява преди изборите, че има остаряла лада, създадена през 2009 година, дребен апартамент от 74 квадратни метра и заработва към 80 000 евро на година. Според декларацията му, в интервала от 2011 до 2016 година е спечелил малко повече от 550 000 евро.

``
реклама

Както написа " 24sata.hr ", Путин на годишна база заработва два пъти по-малко от английската премиерка Тереза Мей.
Апартаментът, който е показал, се намира в Санкт Петербург, има също по този начин 230 акции от банка в същия град. Парите му били разпределени в 13 банкови сметки.
Освен ладата, Путин има още волга от шейсетте години на предишния век.

Дори и единствено това да има, Путин отново ще се води богат, в случай, че междинният руснак печели 4 500 евро годишно. " Доходите ми се състоят от месечната ми заплата, военна пенсия и отчисления от лихви и акции, " твърди Путин, добавя Блиц.

Все отново финасовите специалисти считат, че Путин е доста по-богат от това, което заявява, и неговото благосъстояние се прави оценка на 200 милиарда евро.
Британският специалист Бил Браудер сподели за CNN, че за 14 години, през които е на власт, всички пари, които Русия е проработила и не са изхарчени за изграждане на учебни заведения, пътиша или лечебни заведения, са в швейцарски сметки, фондове и акции.

Браудер твърди, че Путин несъмнено има лада от 2009 година и несъмнено си я наглежда в гаража, само че също по този начин е несъмнено, че тя не е единственото му транспортно средство. Според британеца Путин има също по този начин първокласна яхта и частен аероплан, а има достъп до повече от 58 самолета и хеликоптери. Също по този начин имал вила на Черно море и още 20 разнообразни недвижими парцели за отдих из цяла Русия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР