Президентът на Русия и председателят на Европейския съвет обсъдиха в

...
Президентът на Русия и председателят на Европейския съвет обсъдиха в
Коментари Харесай

Путин обсъди с Шарл Мишел използването на „Спутник V”

Президентът на Русия и ръководителят на Европейския съвет разискаха в телефонен диалог опциите за потребление на съветската ваксина.
По информация на пресслужбата на Кремъл, двамата са засегнали въпроса за битката с пандемията от, политическото урегулиране на спора в Украйна, обстановката в Беларус и „ други настоящи тематики ”.
 ЕМА ще изпрати в Русия специалисти за инспекция на данните на „ Спутник V ” ЕМА ще изпрати в Русия специалисти за инспекция на данните на „ Спутник V ”
Европейската организация по медикаментите (ЕМА) ще изпрати през април в Русия специалисти за инспекция на клиничните изпитвания и производството...
Путин е подчертал пред Мишел готовността на Русия да възвърне естественото съдействие с Евросъюза при съществуване на ответен интерес. Според съветския президент,, което се дължи на неконструктивната и от време на време конфронтационната линия на сътрудниците.
От съветска страна е била подчертана готовността за възобновяване на естествения деполитизиран формат на съдействието с Европейски Съюз, в случай че има действителна заинтригуваност от това.
По-рано заместник-министърът на външните работи Александър Грушко съобщи, че Русия има интерес да развива равноправни и градивни връзки с Европейски Съюз, само че няма желание да жертва личните си ползи и счита за належащо да бъде пресечен порочният кръг на глобите. Той акцентира, че антируските наказания на Европейски Съюз слагат под подозрение опциите за съдействие сред Москва и Брюксел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР