Президентът на родния баскетболен Балкан Михаил Михайлов заяви, че домакинството

...
Президентът на родния баскетболен Балкан Михаил Михайлов заяви, че домакинството
Коментари Харесай

Балкан ще приеме в Ботевград квалификации за баскетболната Шампионска лига

Президентът на родния баскетболен Балкан Михаил Михайлов съобщи, че семейството на Ботевград на квалификациите на Шампионската лига е събитие, което в България скоро не е имало, а амбиците на тима е да завоюва двата си мача и да влезе в групите на най-силния клубен шампионат на ФИБА-Европа.

„ Такова събитие в България скоро не е имало. Това е сериозен шампионат и сериозна привилегия за нас да го организираме. Надяваме се да вземем квота за групите ", сподели Михайлов на конференцията по-рано през днешния ден.

„ Всички състезатели, които идват ще би трябвало да показват отрицателен PSR тест, а тимовете ще бъдат сложени под едноседмична каратина преди началото на шампионата. БФ Баскетбол също е част от организацията и поддържа Балкан ", прибавиха от отбора.

Михайлов прикани българският бизнес също да помогне на спорта.

„ Кризата с ковид има извънредно отрицателно въздействие върху спорта. Някои от спонсорите се разколебаха. Сега е моментът бизнеса да подаде ръка на спорта. И ние търсим сътрудници, имаме потребност и се надяваме компании да ни оказват помощ. Потърсихме помощ от Министерството на спорта, само че и в страната е мъчно и те не могат да ни спомагат ", сподели Михайлов.

link1 " >  LAP.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР