Президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева даде

...
Президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева даде
Коментари Харесай

Илиана Раева: Предстои тежко световно първенство, но сме подготвени

Президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева даде изявление за bTV преди старта на международното състезание в Баку, Азербайджан. Тя съобщи, че представителките ни знаят какъв брой тежко съревнование им следва, само че са доста добре готови.

" Аз съм доста удовлетворена от това, което демонстрират девойките - като успокоение, като кондиция, централизация. Тук атмосферата е такава, че не им разрешава да не мислят за това, че им следва едно доста тежко съревнование. Напълно го осъзнават, само че мисля, че са задоволително добре готови, с цел да бъдат спокойни. Ние вършим всичко, което би трябвало да вършим, с цел да бъдат спокойни и съсредоточени. Утре започваме! ", сподели Раева.

" Има и неспокойствие, има и терзание. Това е напълно обикновено човешко чувство при такава виновна обстановка, каквато ще бъде тази на Боряна и Катрин. Но аз считам, че ще успеем да ги запазим спокойни, да бъдат в добра централизация и допустимо по най-хубавия метод да изиграят композициите си.”

”Мисля, че те безусловно осъзнават силата си. Да се надяваме, че това им оказва помощ да имат положително самочувствие и убеденост в силите си, а не ги кара да се вълнуват повече и да бъдат обезпокоени. Какво им е вътре в душите и мозъците - единствено те си знаят, само че не разрешават, даже и пред нас, да демонстрират някакво терзание и боязън.”

" Искам да са спокойни, да са уверени в това, че са мощни в действителност и да покажат една мощна игра. Най-важното, за което сме пристигнали, са тези две квоти. Надявам се да успеем ", приключи президентът на БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР