Президентът на РФ Владимир Путин е изправен пред преврат и

...
Президентът на РФ Владимир Путин е изправен пред преврат и
Коментари Харесай

Руските служби могат да прикрият убийството на Путин с „инфаркт“

Президентът на РФ Владимир Путин е изправен пред прелом и даже ликвидиране, тъй като съветските генерали са гневни от пагубното развиване на войната в Украйна, съобщи The Sun.

Руският президент може да бъде погубен, а убийството да бъде скрито като сърдечен удар вследствие на влошеното му здраве, твърди таблоидът. Род Торнтън, специалист по сигурността, учител в катедрата по отбранителни проучвания на Кингс Колидж в Лондон, твърди, че Путин може да бъде сменен с още по-твърдолинеен водач, който да изпрати съветските войски назад към Киев.

На 24 февруари по заповед на Путин съветската войска стартира пълномащабна война против Украйна. Руските войски обаче бяха разгромени в Киевска област и в този момент са съсредоточили офанзивите си на изток в Донбас. Род Торнтън споделя, че съветските генерали към този момент губят самообладание и желаят да сменят Путин. Федералната работа за сигурност на РФ счита, че Путин би трябвало да бъде отстранен.

Главното разследващо ръководство на Русия е в най-хубава позиция да извърши прелом в Кремъл и да в профил Путин. „ Ако желаете да извършите дворцов прелом, би трябвало да го извършите доста безшумно и в загадка “, уточни военният специалист. Поради това съветските служби могат да убият Путин, само че пред обществото да кажат, че е умрял по естествени аргументи поради влошеното си здраве. Смята се, че преди този момент ще му бъде подложен ултиматум – или да напусне самичък, или да бъде погубен. Путин е подложен на възходящ напън от своите генерали да промени трагично пагубната си военна акция в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР