Президентът на Република Корея Мун Дже-ин и неговата съпруга се

...
Президентът на Република Корея Мун Дже-ин и неговата съпруга се
Коментари Харесай

​Подареното куче от Ким Чен-ун на южнокорейския лидер роди три малки

Президентът на Република Корея Мун Дже-ин и неговата брачна половинка се фотографираха с мъничетата, родени от женско куче, което им беше харизано от севернокорейския водач Ким Чен-ун, съобщи Франс прес.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
В оповестените снимки се вижда по какъв начин усмихнатата президентска двойка гали шест мъничета, съпроводени от майка им Гоми. По време на срещата на върху в Пхенян през месец септември господин Ким подари на господин Мун две кучета от породата пунгсан, които са емблематични за Северна Корея. Те бяха на към една година, когато бяха предадени на граничния пункт Панмунджом в демилитаризираната зона.

Животните от породата пунгсан са ловни, имат гъста бяла четина, ярко кафяви очи и са известни с интелекта и предаността си. В Северна Корея те се смятат за национално благосъстояние.
 Президентът на Южна Корея получи за подарък от Пхенян две севернокорейски кучета Президентът на Южна Корея получи за подарък от Пхенян две севернокорейски кучета
Южнокорейският президент Мун Дже-ин получи от Пхенян двойка севернокорейски ловни кучета, съобщи Франс прес, като се базира на неговата канцелария. Т...

От президентството на Република Корея разгласиха в Туитър фотоси с новородените мъничета в обятията на президентската двойка. Със съпровождащ текст: Запознайте се с мъничетата на Гоми, едно от подарените ни кучета пунгсан.

Шестте кученца - три мъжки и три женски, родени на 9 ноември, се намират в положително здраве, прецизират от южнокорейско президентство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР