Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес разполага с 300 милиона

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес разполага с 300 милиона
Коментари Харесай

Реал Мадрид разполага с 300 милиона за трансфери

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес разполага с 300 милиона евро, които може да влага в привличането на нови попълнения, твърди „ Marca “.

Ако това не се окаже задоволително за проектите на Перес и Зинедин Зидан, в хазната на Реал Мадрид се чака да постъпят доста съществени приходи и от възможната продажба на Гарет Бейл, която стои на дневен ред. Това ще донесе спомагателни доходи за испанския клуб, които ще могат да бъдат вложени в привличането на нови попълнения. Манчестър Юнайтед, Челси, Байерн Мюнхен и Тотнъм не крият своя интерес към уелския футболист.

Приоритетът сега на Флорентино Перес е привличането на Неймар от Пари Сен Жермен. Президентът на Реал Мадрид не е сигурен дали ще успее да си обезпечи услугите на бразилския футболист още това лято или договорката ще може да се реализира едвам през идващото.

Реал Мадрид е квалифициран с различни разновидности при възможен неуспех с Неймар. „ Кралете “ ще се насочат към Еден Азар от Челси, който е доста харесван от Зинедин Зидан.

Другите варианти пред „ белия балет “ са Роберт Левандовски от Байерн Мюнхем и Мохамед Салах от Ливърпул.

Зинедин Зидан упорства за привличането на нов централен бранител, защото няма доверие в Хесус Вайехо. Реал Мадрид ще направи опит да притегли Милан Шкриниар от Интер.

Друга трансферна цел на Реал Мадрид е Алваро Одриосола от Реал Сосиедад, който се чака да премине на „ Сантиаго Бернабеу “ незабавно след Мондиал 2018.

„ Кралете “ сигурно ще се опитат да се подсилят с нов вратар, който да измести Кейлор Навас от титулярното място. Спряганите имена са Алисон Бекер от Рома, Тибо Куртоа от Челси и Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед.

Зинедин Зидан също по този начин желае да укрепи своя състав с нов халф, който да може да конкурира Тони Кроос и Лука Модрич, тъй като двамата имат доста игрови минути през сезона и се нуждаят от ротация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР