Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес представи новото попълнение на

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес представи новото попълнение на
Коментари Харесай

Перес към Йович: Сбъдна мечтата си да си част от Реал Мадрид

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес показа новото попълнение на Кралския клуб Лука Йович. Босът се обърна към младока с думите, че е сбъднал фантазията си да играе на „ Сантиаго Бернабеу “.

Сръбският национал направи трансфер от Айнтрахт Франкфурт. 21-годишният футболист парафира с „ лос меренгес “ до 2025 година.

„ Искаме да споделим с всички мадридисти начало на плана за новия сезон. Трябва да работим интензивно, с цел да сбъднем фантазиите на нашите почитатели. Миналият сезон не се разви съгласно упованията ни и в този момент е нужна реакция от наша страна. Нашият клуб в никакъв случай не се предава. Спечелихме 4 пъти Шампионската лига за 5 години. Това е нещо неповторимо и магично “, добави Перес.

„ Било е твоя фантазия да си част от Реал Мадрид и в този момент я сбъдна. Идваш в Реал Мадрид поради гения и качествата си. Бори се, с цел да стигнеш дотук и го направи на 21 години. Искал си да станеш част от мита Реал Мадрид и го реализира “, стартира Перес.

„ Пред теб стои огромно предизвикателство и ще играеш под управлението на превъзходен треньор и в отбора с най-хубавите футболисти. Ще защитаваш емблемата на Реал Мадрид и полезностите на този клуб. Твоето семейство се гордее с теб, тъй като ни споделиха, че като дребен си спал с фланелката на Реал Мадрид “, сподели още Перес.

Официално: Лука Йович е състезател на Реал Мадрид
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР