Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не спира да хвали

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не спира да хвали
Коментари Харесай

Перес: Зидан е небесна благословия , Карим Бензема заслужава Златната топка

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не стопира да хвали Зинедин Зидан, който нощес донесе 34-ата купа на тима в Примера дивисион, пропускайки комфортно обстоятелството по какъв начин беше заставен да си тръгне французина и то тъкмо след извоювана Шампионска лига. Иначе за Зидан това е 11-и трофей в относително късата му кариера на треньор.

" Прочетох един туит, в който се споделя, че Зидан печели трофей на всеки 19 мача, в които води тим. Какво още може да се каже, с изключение на, че е небесна благословия!? И се надявам, че ще бъде с нас още дълго време. Нека тези, които желаят, да продължат да го подлагат на критика, само че ние ще продължим да печелим трофеи. Зидан сега е най-великият футболен проектант в Ла Лига, радва се Перес.

" Когато изоставахме от Барселона, в никакъв случай не сме спирали да мечтаем за тази купа и ето, че я спечелихме. Отборът след пандемията сподели ненормално добра игра. Специално желая да посоча представянето на Карим Бензема, Тибо Куртоа и Каземиро. Докато за Серхио Рамос мога да кажа, че той просто е повече от капитан. Той може да остане на Сантяго Бернабеу през целия си живот. За тази купа Серхио има неизразимо огромна заслуга.

" Всички те дружно построиха духа в съблекалнята, до момента в който Зидан е индивидът, който сътвори шампионския тим. Ето по тази причина е значима съблекалнята. Отборът тренираше добре и се мотивираше добре по време на спирането. Върнаха се на терена с голям възторг, удовлетворен е Флорентино Перес.

След това още веднъж се върна на Карим Бензема и съобщи, че това е индивидът, който заслужава Златната топка. Снощи при триумфа с 2:1 над Виляреал французинът вкара и двата гола, които се оказаха шампионски. " Бензема би трябвало да има " Златна топка " тази година. Не съм виждал състезател с по-добра непрекъсната форма през тази и през предходната година, съобщи Перес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР