Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не е никак очарован

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не е никак очарован
Коментари Харесай

Флорентино Перес със заръка към Солари: да се сдобри с Иско

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не е по никакъв начин удивен от напрежението към досегашния любим на почитателите Иско. Халфът не се употребява с доверието на новия ментор Сантиаго Солари, а когато въпреки всичко получи опция да играе, е бледа сянка на самия себе си. При позорната загуба с 0:3 от ЦСКА (Москва) преди няколко дни той даже си разреши да обиди последователите, които пък го освиркваха при всяко допиране до топката.

Днес футболният и баскетболният тим на Реал се събраха на обичайна коледна вечеря, на която Перес е употребявал опцията да поговори с Иско. Босът на кралския клуб е уверил испанския национал, че той продължава да е значим за Реал и на него ще се разчита. Перес е разменил няколко думи и със Солари, от който е изискал да откри метод да извлече най-хубавото от Иско.

Въпреки че е сърдит от слабото представне на тима през сезона, Перес е предпочел да резервира положителния звук и да не подлага на критика футболистите. Той се надява с победа в идния мач с Райо Валекано Реал да замине в положително въодушевление за Световното клубно състезание, където единствената цел е спечелването на трофея.

В същото време Солари е оптимист, че спадът в играта на " белите " е краткотраен и напълно скоро тимът ще покаже същинските си благоприятни условия.

" Как да не имаме вяра в Реал? 115 години история, 13 европейски трофеи, още доста титли и митове... Отборът завоюва три от последните 4 издания на Шампионската лига, а през този сезон не сме отпаднали от нито един шампионат. Трябва ни доста сила, само че ще се борим за всички титли. Колелото се върти - постоянно има върхове и спадове, само че в нашия клуб върховете са доста повече ", сподели аржентинецът.
Примера дивисион 16 кръг, събота 15 декември  Реал Мадрид 19:30предстои  Райо Валекано
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР