Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес коментира за първи път

...
Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес коментира за първи път
Коментари Харесай

Перес: Роналдо е добро момче - ще остане

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес разяснява за първи път проблема с Кристиано Роналдо от последните няколко дни по отношение на тематиката за неплатените от португалеца налози и обвързваните с това информации за вероятно негово овакантяване.

Прокуратурата в Мадрид упреква голмайстора на „ белия балет” за укриване на налози в размер на 14,7 милиона евро в интервала сред 2011 и 2014 година. В отговор на това съгласно информации главно от португалските и испанските медии Роналдо е заплашил да напусне испанската столица.

„ Спокоен съм”, бе единственият коментар на Перес пред публицистите след речта му във връзка започването на пети мандат като президент на „ кралския” клуб.

"Роналдо има контракт с клуба. В него обаче е записана уговорка на стойност 1 милиард евро. Докато някой клуб не я заплати, той няма да напусне. Той е положително момче и същински експерт. Всичко е доста необичайно. Едва ли преднамерено не е плащал налози. Ще поговоря с него, сигурен съм, че ще ми опише цялата истина. Сега обаче той има по-важна работа с националния тим на Португалия и не желая да го отбивам от отговорностите му ", добави по-късно босът на „ белия балет”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР