Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е пристигнал тази сутрин

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е пристигнал тази сутрин
Коментари Харесай

Перес на базата на Реал Мадрид за среща с Анчелоти

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е дошъл тази заран въз основата на отбора, с цел да организира среща с треньора Карло Анчелоти, оповестява вестник “Марка ”. Той е желал двамата да проведат диалог след тежкото проваляне от Манчестър Сити, откакто в сряда “лос бланкос ” изгубиха с безапелационното 4:0 от “гражданите ” и отпаднаха на полуфиналите в Шампионската лига.
 Безжалостен Манчестър Сити смъкна короната на Реал Мадрид Безжалостен Манчестър Сити смъкна короната на Реал Мадрид
 Идеята на Перес е била да изяснят най-малко доколкото е допустимо аргументите за случилото се през седмицата, само че също по този начин и проектите на Реал за идното лято. Президентът е бил гневен след дуела с британския отбор и преднамерено е предпочел да не влиза в съблекалнята в сряда вечер и да не приказва през вчерашния ден, а да изчака да се успокои. 
 Привличането на Мбапе ще бъде главната цел на Реал Мадрид, само че през идната година Привличането на Мбапе ще бъде главната цел на Реал Мадрид, само че през идната година
Флорентино Перес е корав в решението си, че Карло Анчелоти ще продължи да води тима и през идната година, въпреки напоследък да имаше много спекулации, че от националния отбор на Бразилия желаят да завлечен италианеца. Въпреки това от “Марка ” също удостоверяват, че Анчелоти е благополучен на “Сантиаго Бернабеу ” и уврен в светлото бъдеще на отбора през идващите години.
 Анчелоти разгласи, че остава отпред на Реал Мадрид Анчелоти разгласи, че остава отпред на Реал Мадрид
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР