Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е бил един от

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е бил един от
Коментари Харесай

Шефовете на Реал Мадрид обсъждали до късно през нощта бъдещето на клуба

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е бил един от последните хора, напуснали “Сантиаго Бернабеу” през предходната нощ след отпадането на отбора от Шампионската лига след пагубната загуба с 1:4 от Аякс.

Според “Марка” Перес си е тръгнал от стадиона в 1:15 часа (2:15 часа българско време), откакто провел редица срещи и заседания след последния съдийски сигнал на дуела. Първо, клубният президент слязъл в съблекалнята, както постоянно, и изискал пояснение от играчите за загубата. След това той изчакал да приключат медийните задължения на наставника Сантиаго Солари и последвал дълъг и сериозен диалог сред двамата. Около съблекалнята били видяни още и изпълнителният шеф Хосе Анхел Санчес, спортният шеф Рамон Мартинес и още няколко други клубни шефове. От изданието настояват, че по лицата им личало какъв брой са гневни, като управлението е обсъждало дали Солари незабавно да бъде освободен от поста си. Хората към Перес обаче не решили, че сега има подобаващ претендент, който да размени аржентинеца до края на сезона. Нито Раул Гонсалес, нито Чаби Алонсо били подготвени да управляват освен това от юношеските гарнитури на отбора. Срещата на управлението траяла и откакто Солари си тръгнал, като завършила в 1:15 часа локално време, допълват от вестника.
Hubo reunión de Florentino con Solari: El club barajó una posible destitución https://t.co/NWrr2SXHkz Por @JFelixDiaz
— MARCA (@marca) March 6, 2019 Другият мадридски състезателен ежедневник - “Ас”, също оповестява за спешна среща на управлението на клуба, като оттова настояват, че тя е завършила в 2:00 часа локално време. Според информацията на съвещанието са били обсъждани тематиките за уволнението на Юлен Лопетеги, проваления опит със Солари и потребността от вложения в огромни входящи прехвърляния. Идеята била аржентинецът да остане на “Бернабеу” до края на акцията, само че е имало предложение и за неговото неотложно освобождение. Сигурното е, че няма да продължи да води отбора след този сезон. Също по този начин, клубните шефове дискутирали плюсовете и минусите на възможните претенденти за поста - Жозе Моуриньо, Масимилиано Алегри, Маурисио Почетино, Юрген Клоп и Йоахим Льов. В последна сметка, те решили да не вземат прибързани решения, с цел да не се стигне до нов неуспех.
El Real Madrid ya trabaja en el proyecto de la próxima temporada.
Solari no seguirá al término del curso
Los favoritos a sustituir al argentinohttps://t.co/xx3Gvq6OtR
— AS (@diarioas) March 6, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР