Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи увери, че нападателят

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи увери, че нападателят
Коментари Харесай

ПСЖ: На 200% Мбапе остава в ПСЖ!

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи увери, че нападателят Килиан Мбапе остава на 200% в тима. Изказването на боса пристигна няколко дни след турбулентните спекулации, които витаят към името на младия стрелец.

Вторият най-скъп състезател в света е свързван с трансфер отвън френската Лига 1, като испанската Ла Лига и британският Премиър лийг са най-често споменаваните дестинации. Ал-Келайфи довери пред France Football, че няма да толерира отношение на футболистите, което да се смята като звездно, а никой няма да остане на „ Парк де Пренс”, в случай че няма предпочитание да се раздава за тима.

Все отново Келайфи довери, че международният първенец с Франция, който се причисли към тима преди две години, ще остане в Париж. В първата си година Мбапе игра чартърен в ПСЖ, само че във втория сезон към този момент бе закупен против 130 милиона евро.

„ Искам играчите да носят с горделивост фланелката, не играчи, които правят просто работа, откакто я облекат”, показа Ал-Келайфи в продължение на изявлението за френския медиен колос. „ Ако не са съгласни, вратите са отворени – сбогом. Не желая да виждам повече „ звезди” при нас. Ще остане ли Мбапе при нас? Ще бъде ли в ПСЖ и следващата година? Не съм сигурен на 100%, а на 200% съм сигурен”, приключи катарският необут.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР