Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи е предложил на

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи е предложил на
Коментари Харесай

Дузпите в ПСЖ колкото милион евро

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи е предложил на Единсон Кавани спомагателен бонус в размер на 1 милион евро, с цел да даде на Неймар правото да бие дузпите в мачовете на отбора.

Уругваецът обаче изрично отказал, заявявайки, че не са му нужни пари и си е заслужил право точно той да застава зад бялата точка, оповестява El Pais.

Интересното е, че в контракта на Кавани има уговорка, че ще получи 1 милион евро, в случай че стане голмайстор в Лига 1.

Босът на ПСЖ наруши мълчанието си по проблема Неймар – Кавани

Представители на Ал-Хелаифи в това време са разговаряли и с Неймар, само че и той не е намерил за допустими посочените му причини и е останал неудовлетворен от дадените му рекомендации.

Кавани ще продължи да извършва дузпите за ПСЖ

Шейхът се намеси в кавгите на Неймар и Кавани

В шестия кръг от френското състезание в дуела на ПСЖ против Лион Кавани не съумя да осъществя дузпа, а преди този момент уругваецът се сдърпа с Неймар във връзка това кой би трябвало да бие 11-метровия удар.

Разногласия сред двамата имаше и преди този момент, този път за осъществяване на директен свободен удар.

Неймар с повече пропуснати дузпи от Кавани в Европа

Напрежението е траяло и след срещата в съблекалнята и единствено намесата на капитана Тиаго Силва е предотвратила сборичкване сред звездите на парижани.

Медиите оповестиха, че Неймар е помолил управлението на ПСЖ да продаде Кавани през зимата. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР