Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини взе отношение по повод съдбата

...
Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини взе отношение по повод съдбата
Коментари Харесай

Откривателят на Дибала: Не виждам ентусиазъм у него

Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини взе отношение във връзка ориста на своето изобретение Пауло Дибала. Според колоритния необут звездата на Ювентус към този момент не играе с предходния възторг и това си проличава.

Дибала изненадващо на пейката за Дербито на Италия

След приемането на популярния за „ остарялата госпожа” екип с №10 Дибала започва стремително сезона, като вкара 10 гола в първите си 6 мача. В идващите 10 срещи обаче аржентинецът се регистрира с едвам 2 гола, като не съумя да се разпише в нито един от дуелите в групите на Шампионската лига.

„ В момента той минава през сложен интервал, само че не виждам аргументи за притеснение”, разяснява Дзампарини, който бе индивидът, довел 24-годишния състезател в Европа.

Конфликтът сред Дибала и Алегри се задълбочава

„ Това е развой, през който минават всички. Особено тези, които изминават пътя от 400 хиляди до 10 милиона евро на година. Подобно нещо не те кара да се смееш.”

Реал Мадрид предложи замяна Кроос за Дибала

„ Пауло още не схваща, че щастието не се крие в парите, а това може би е довело до някакво незадоволство, но той е мъдро момче е ще се оправи със обстановката. Нямам съвет, който да дам на Джузепе Марота (генералния управител на Ювентус – б.р.) и Масимилиано Алегри (треньора на Юве – б.р.), които се оправят добре. Те просто би трябвало да почакат Дибала и да му разрешат да си върне ентусиазма.”

„ Ще е смъртен грях, в случай че той го е изгубил окончателно. Имал съм футболисти като Йосип Иличич, който разполагаше със страхотни качества, но ги показваше единствено в случай че е мотивиран”, добави Дзампарини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР