Президентът на НСПС Огнеборец Венцислав Станков заяви, че организатор на

...
Президентът на НСПС Огнеборец Венцислав Станков заяви, че организатор на
Коментари Харесай

Президентът на Огнеборец: Не знам думите на Лена Бориславова да са верни. Нашият синдикат не е поканен от МВР

Президентът на НСПС " Огнеборец " Венцислав Станков съобщи, че уредник на митинга в събота е напълно Националният профсъюз на пожарникарите и спасителите, който е подсилен от Националния профсъюз на гражданската администрация в Министерство на вътрешните работи.

„ Информацията, която бе изнесена от Лена Бориславова, че има данни, които демонстрират, че престъпни контингенти провеждат митинги, които да се слеят с нас, аз не мога да кажа дали има такава информация “, съобщи пред публицисти той.

Той пожела от органите на Министерство на вътрешните работи да бъдат осведомени, в случай че в действителност има такава информация. „ Категорично се разграничаваме от такива лица, в случай че фактически има планове за присъединение към нашия митинг “, съобщи Станков.

По думите му митингът ще бъде напълно кротичък и задачата не е да се основава напрежение в обществото. Единствено упорстват настояванията им да бъдат чути.

Относно обявената от Бориславова среща на премиера с представители на протестиращите той посочи, че все още в офиса на НСПС не е постъпвала такава покана.

„ Не знам кои синдикати в Министерство на вътрешните работи са поканени, само че ние не сме “, добави той, уточнявайки, че още на 21 януари те са изпратили писмо персонално до премиера за среща с него, само че към момента нямат удостоверение от негова страна, че ще е реализира такава среща.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР