Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не се изказа никак ласкаво

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не се изказа никак ласкаво
Коментари Харесай

Венци Стефанов срина целия национален отбор по футбол

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не се изрече по никакъв начин ласкаво за новия селекционер на България Георги Дерменджиев и сегашните национали. Босът на белите твърди, че с този треньор и тим нищо няма да се получи.

Изказването си Стефанов направи след контролата сред Славия и младежкия народен отбор на България, която приключи 3:3.

“Много ми харесаха момчетата от младежкия тим. За мен е един индикатор, че имаме промяната, на която можем да разчитаме. То е толкоз просто, фасулска работа. Когато сме имали млади футболисти, които се класират във етапите на евроквалификациите, постоянно изкарваме положителни млади футболисти. Трябва да им се дава късмет да играят цели мачове в клубните им отбори”, сподели Стефанов.

“С този тим и с тези футболисти желая това нещо да се случи, само че мощно се съмнявам”, отговори президентът на белите на въпрос дали ще приключим с победа квалификациите за Евро 2020. След това Стефанов се върна и към паметната дата 17 ноември 1993 година. “Тогава имаше футболисти, огромни имена. На Костадинов това му беше звездния момент. Показахме, че можем да победим всеки тим. После на Световното съдията ни ограби. Отивахме на край ", продължи босът.

Ако не се даваше на толкоз непознати футболисти да играят, щяхме да имаме футболисти, които почтено да пазят достойнството на България и в този момент, а не да имаме тези 12 загуби. Дано Господ е с нас и да отидем на Европейското, само че даже да отидем - с този тим и с този треньор нищо няма да се получи”, сигурен е Стефанов.

Президентът на Славия взе отношение и по отношение на свадите в БФС и по-конкретно за претенциите на Йордан Лечков да ръководи футболния съюз. “Излишно нагнетява напрежение, не му прави чест. Толкова ли има копнеж да ръководи? Ако управляваш, направи по този начин, че да има успокоение.”, приключи той пред кореспонденти на стадион "Славия ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР