Президентът на Marvel Кевин Файги представи следващите проекти на студиата

...
Президентът на Marvel Кевин Файги представи следващите проекти на студиата
Коментари Харесай

Анджелина Джоли пак събра всички погледи

Президентът на Marvel Кевин Файги показа идващите планове на студиата на ревюто Comic-Con в Сан Диего този уикенд, 19-21 юли.
 Marvel, Кевин Файги, Comic-Con в Сан Диего и всички продукции, които ще гледаме през идващите две години
Всички филми и сериали на Marvel през идващите две години

Кевин Файги хвърли много бомби на Comic-Con в Сан Диего

Но може би по-интересно от идните филми по комикси, които ще забележим в околните години, се оказа наличието на Анджелина Джоли на фестивала.

Причината за появяването ѝ, е че актрисата ще взе участие в идния филм The Eternals, който чакаме през ноември 2020 година
 Снимка 435327

Анджелина Джоли излезе на сцената пред 6500 възторжени почитатели в компанията на другите звезди, които ще вземат участие в The Eternals. Между тях са и Ричард Мадън, Кумаил Нанджиани и Салма Хайек.
 Снимка 435325

Анджелина Джоли украси сцената в конгресния център на Сан Диего в рокля на Saint Laurent от Антъни Вакарлело. Тоалетът и визията ѝ станаха повода за мнения от страна на редица фешън списания, които не пропуснаха да отбележат безупречния външен тип на актрисата.
 Снимка 435324

Според Vogue тоалетът ѝ в композиция със златните обеци на Cartier и подобаващия пръстен, прави фина отпратка към героинята на Анджелина във кино лентата - красива и безсмъртна извънземна (приличаща на богиня), която има свръхчовешка мощ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР